Adobe certification Adobe
Apple certification Apple
Avaya certification Avaya
Check Point certification Check Point
Cisco certification Cisco
Citrix certification Citrix
CIW certification CIW
CompTIA certification CompTIA
CWNP certification CWNP
EC-Council certification EC-Council
EMC certification EMC
Exin certification Exin
F5 certification F5
Fortinet certification Fortinet
GIAC certification GIAC
Hitachi certification Hitachi
HP certification HP
IBM certification IBM
Isaca certification Isaca
ISC certification ISC
ISEB certification ISEB
Juniper certification Juniper
LPI certification LPI
Microsoft certification Microsoft
Oracle certification Oracle
PMI certification PMI
Riverbed certification Riverbed
SAP certification SAP
Sun certification Sun
Sybase certification Sybase
Symantec certification Symantec
VMware certification VMware
All Exams

CompTIA SY0-201 Exam - PassITexam.com

Free SY0-201 Sample Questions:

1. All of the following provide confidentiality protection as part of the underlying protocol EXCEPT:
A.SSL.
B.SSH.
C.L2TP.
D.IPSec.WBerlin Sans
Answer: C

2. Which of the following allows an attacker to manipulate files by using the least significant bit(s) to secretly embed data?
A.Steganography
B.Worm
C.Trojan horse
D.VirusWBerlin Sans
Answer: A

3. Which of the following type of attacks would allow an attacker to capture HTTP requests and send back a spoofed page?
A.Teardrop
B.TCP/IP hijacking
C.Phishing
D.Replay WBerlin Sans
Answer: B

4. How should a company test the integrity of its backup data?
A.By conducting another backup
B.By using software to recover deleted files
C.By restoring part of the backup
D.By reviewing the written proceduresWBerlin Sans
Answer: C

5. Which of following can BEST be used to determine the topology of a network and discover unknown devices?
A.Vulnerability scanner
B.NIPS
C.Protocol analyzer
D.Network mapperWBerlin Sans
Answer: D

6. When should a technician perform penetration testing?
A.When the technician suspects that weak passwords exist on the network
B.When the technician is trying to guess passwords on a network
C.When the technician has permission from the owner of the network
D.When the technician is war driving and trying to gain accessWBerlin Sans
Answer: C

7. An administrator has implemented a new SMTP service on a server. A public IP address translates to the internal SMTP server. The administrator notices many sessions to the server, and gets notification that the servers public IP address is now reported in a spam realtime
block list. Which of the following is wrong with the server?
A.SMTP open relaying is enabled.
B.It does not have a spam filter.
C.The amount of sessions needs to be limited.
D.The public IP address is incorrect.WBerlin Sans
Answer: A

8. Which of the following is MOST efficient for encrypting large amounts of data?
A.Hashing algorithms
B.Symmetric key algorithms
C.Asymmetric key algorithms
D.ECC algorithmsWBerlin Sans
Answer: B

9. Which of the following is a reason why a company should disable the SSID broadcast of the wireless access points?
A.Rogue access points
B.War driving
C.Weak encryption
D.Session hijackingWBerlin Sans
Answer: B

10. Which of the following BEST describes ARP?
A.Discovering the IP address of a device from the MAC address
B.Discovering the IP address of a device from the DNS name
C.Discovering the MAC address of a device from the IP address
D.Discovering the DNS name of a device from the IP addressWBerlin Sans
Answer: C

11. Which of the following would be BEST to use to apply corporate security settings to a device?
A.A security patch
B.A security hotfix
C.An OS service pack
D.A security templateWBerlin Sans
Answer: D

12. A small call center business decided to install an email system to facilitate communications in the office. As part of the upgrade the vendor offered to supply antimalware software for a cost of $5,000 per year. The IT manager read there was a 90% chance each year that workstations would be compromised if not adequately protected. If workstations are compromised it will take three hours to restore services for the 30 staff. Staff members in the call center are paid $90 per hour. If the antimalware software is purchased, which of the following is the expected net savings?
A.$900
B.$2,290
C.$2,700
D.$5,000b
Answer: B

13. Which of the following is the main objective of steganography?
A.Message digest
B.Encrypt information
C.Hide information
D.Data integrityWBerlin Sans
Answer: C

14. Which of the following would allow for secure key exchange over an unsecured network without a preshared key?
A.3DES
B.AES
C.DHECC
D.MD5WBerlin Sans
Answer: C

15. Which of the following improves security in a wireless system?
A.IP spoofing
B.MAC filtering
C.SSID spoofing
D.Closed networkWBerlin Sans
Answer: B

16. A user wants to implement secure LDAP on the network. Which of the following port numbers secure LDAP use by default?
A.53
B.389
C.443
D.636WBerlin Sans
Answer: D

17. On which of the following is a security technician MOST likely to find usernames?
A.DNS logs
B.Application logs
C.Firewall logs
D.DHCP logsWBerlin Sans
Answer: B

18. How many keys are utilized with asymmetric cryptography?
A.One
B.Two
C.Five
D.SevenWBerlin Sans
Answer: B

19. During a risk assessment it is discovered that only one system administrator is assigned several tasks critical to continuity of operations. It is recommended to cross train other system administrators to perform these tasks and mitigate which of the following risks?
A.DDoS
B.Privilege escalation
C.Disclosure of PII
D.Single point of failureWBerlin Sans
Answer: D

20. Which of the following network filtering devices will rely on signature updates to be effective?
A.Proxy server
B.Firewall
C.NIDS
D.HoneynetWBerlin Sans
Answer: C